Bröllopsfoto händer väl också

Bröllopsfotografering

Jag har tidigare gjort en rad bröllopsfilmer men har numer slutat ta sådana uppdrag för att det tar för mycket tid och arbete för mig mot vad man är beredd att betala. Därför är det betydligt roligare och bättre att fotografera de glada paren istället.

Av någon märklig anledning har dock just bröllopsfotografering inte varit min grej under större delen av min karriär utan det har blivit så under senaste åren. Inget vanligt förekommande uppdrag men några har det blivit. Som med paret Patrik och Ulrika Käll som slog till med bröllopsklockor 2015. Vi tog bilderna på och runt den gamla ångbåtsbryggan på Djurö strax utanför Norrköping. Med mig hade jag Fredrik Wardhoff som assist. Eller Lasse och Sarah som gifte sig 2018.

Jag har tidigare gjort en rad bröllopsfilmer men har numer slutat ta sådana uppdrag för att det tar för mycket tid och arbete för mig mot vad man är beredd att betala. Därför är det betydligt roligare och bättre att fotografera de glada paren istället

Alla de paren jag fotograferat eller filmat har på något sätt haft någon typ av relation till mig. Bara ett fåtal har funnit mig via kontakter eller via Google. Därför har jag nog aldrig sett den här genren som något att satsa på för min del.

Det är inte tillåtet att ladda ner bilder från mig men det går finfint att köpa bilder.