Få känslan med sig hem

Få känslan med sig hem

Några favoritställen att fotografera natur går inte riktigt att ringa in utan det är snarare hur jag ska fotografera som utmanar mig att återkomma till vissa ställen. Som en sorts arena att träna på att få med känslor av naturen med mig hem. Om det handlar om skärgården eller raviner i Kolmården eller eklandskap runt om i Östergötland spelar egentligen ingen roll. Jag vill ta bilder som kan frambringa minnen, andra sinnen. Nästan höra suset från träden, vattnet porla eller känna dofter som hör ihop med bilden. Däri ligger den fotografiska utmaningen.

Här är några hyfsade försök ändå.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Det är inte tillåtet att ladda ner bilder från mig men det går finfint att köpa bilder.